Τρόποι Αποστολής

1. Συσκευασία Συσκευής


Προκειμένου να παραλάβουμε τη συσκευή σας σε σωστή κατάσταση χωρίς αυτή να υποστεί περαιτέρω βλάβη, είναι σημαντικό να τη συσκευάσετε σωστά. Προτείνουμε να κάνετε σωστή και καλά προστατευμένη συσκευασία (χρησιμοποιώντας χαρτόκουτο ή χαρτιά εφημερίδας - περιοδικών) ή ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιήσετε την εργοστασιακή συσκευασία εφόσον την έχει κρατήσει. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας να γράψετε πάνω στη συσκευασία το όνομα, τη διεύθυνση, τον ταχυδρομικό κώδικα και το τηλέφωνό σας. Σημειώστε επίσης την επισκευή που πιθανόν έχει ανάγκη η συσκευή σας. Προσοχή εξαιρούνται ογκώδη αντικείμενα όπως Τηλεοράσεις, UPS,... Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε.

2. Αποστολή Συσκευής


Την στέλνετε με χρέωση δική μας στη διεύθυνση (DT-PC EXPERTS LTD , Γ. Κυρίμη 12, 56122-Μενεμένη, Θεσσαλονίκη) με:

Γενική Ταχυδρομική

όλα τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής

ACS Courier

όλα τα καταστήματα της ACS Courier

Speedex Courier

όλα τα καταστήματα της Speedex Courier

Ζητήστε να σας καλέσουμε για να σας βοηθήσουμε και να τα αναλάβουμε όλα εμείς. Θα περιγράψετε στους τεχνικούς μας τα συμπτώματα που παρουσιάζει η συσκευή σας κι εκείνοι θα διαγνώσουν το πρόβλημα. Κατόπιν θα σας ενημερώσουν για το χαμηλότερο δυνατόν κόστος της εργασίας (τιμολόγιο ή απόδειξη).

Εφόσον επιλέξετε το κατάστημά μας για την επισκευή της συσκευής σας, η DT-PC EXPERTS, έχοντας υπόψιν την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αναλαμβάνει να στείλει μεταφορική στο χώρο σας, για να την παραλαβή χωρίς εσείς να χρεωθείτε τα μεταφορικά! (εξαιρούνται ογκώδεις συσκευές όπως τηλεοράσεις και UPS ). Στη συνέχεια, εφόσον συμφωνήσετε για να προχωρήσουμε σε επισκευή της συσκευής σας κι αυτή ολοκληρωθεί με επιτυχία, τότε η DT-PC EXPERTS αναλαμβάνει την αποστολή της συσκευής σας, στο χώρο σας, πάλι χωρίς δική σας επιβάρυνση!

Door-to-door-delivery
dt-pcexperts-logo
free shipping
dt-pcexperts-logo
pc-repair-service-dt-pcexperts
Ανάκτηση Δεδομένων RAID δίσκων
it_service

4. Κόστος Επισκευής


Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν τον απαραίτητο έλεγχο για τη διάγνωση της βλάβης. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά αλλά και με email και μήνυμα στο κινητό σας για το κόστος της επισκευής πάντα σε όσο το δυνατόν οικονομικότερες τιμές. Η πληρωμή γίνεται με όποιο τρόπο σας βολεύει, όπως αντικαταβολή με την εταιρεία που θα σας παραδώσει επισκευασμένη την συσκευή σας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μετρητά, χρέωση πιστωτικής κάρτα, πληρωμή με Paypal.

Προτείνουμε να υλοποιηθεί όσο γίνεται καλύτερη συσκευασία της συσκευής από τον πελάτη ώστε να είναι πλήρως προστατευμένη κατά την μεταφορά της. Οι τεχνικοί θα ολοκληρώσουν την εργασία ποιοτικά, το συντομότερο δυνατόν ώστε να παραλάβετε τη συσκευή σας επισκευασμένη άμεσα. Γνωρίζουμε πόσο πολύ αγαπάτε τη συσκευή σας και πόσο απαραίτητη είναι για την καθημερινότητά σας.

Η υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης είναι δωρεάν, εκτός εάν η επισκευή έχει βλάβη που δεν επισκευάζεται ή δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε με την επισκευή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρεώνεστε μόνο την ελάχιστη χρέωση, για να καλύψουμε το κόστος των μεταφορικών, της ασφάλισης του δέματος και του τεχνικού ελέγχου. (εξαιρούνται ογκώδεις συσκευές όπως τηλεοράσεις και UPS )

Με λίγα λόγια, αν υπάρξει επισκευή, δεν χρεώνεστε με έξοδα μεταφοράς από ή προς τον χώρο σας σε καμία περίπτωση. Τα αναλαμβάνει όλα η DT-PC EXPERTS για εσάς! Κάντε μια Αίτηση επισκευής τώρα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για το πότε θέλετε να παραλάβει η μεταφορική από το χώρο σας!

Χρόνος επισκευής


Ο χρόνος που θα χρειαστούμε για να επισκευάσουμε την συσκευή σας εξαρτάται από την βλάβη που έχει. Για απλές επισκευές η παραλαβή-επισκευή-παράδοση γίνεται αυθημερόν, το αργότερο έως την επόμενη μέρα. Για επισκευή συσκευής που έχει βλάβη από νερό ή πρόβλημα στην μητρική πλακέτα, μπορεί να χρειαστεί από 1 έως και 7 ημέρες για να ελεγχθεί, να διαγνωστεί η βλάβη και να σας επιστραφεί. Ο χρόνος επισκευής ή ανάκτησης δεδομένων σε μέσα αποθήκευσης εξαρτάται από τη βλάβη και τη διαθεσιμότητα ων ανταλλακτικών.

Door-to-door-delivery
dt-pcexperts-logo
free shipping
dt-pcexperts-logo
pc-repair-service-dt-pcexperts
Ανάκτηση Δεδομένων RAID δίσκων
it_service

Για περισσότερα από 20 χρόνια βοηθάμε τους πελάτες μας να γίνονται ισχυρότεροι και μεγαλύτεροι.
Το όραμά μας είναι να παρέχουμε σε κάθε επιχείρηση ανεξάρτητα από το μέγεθός της, τη δυνατότητα να διευκολύνει και να βελτιώνει τις διαδικασίες της μέσω των πλήρως ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχουμε. Η εταιρική μας πεποίθηση είναι να προσδιορίσουμε την ανάπτυξή μας, με το ενδιαφέρον και την ανάπτυξη των πελατών μας.

Έχουμε την τεχνογνωσία και την ικανότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στο χρόνο σας και στον προϋπολογισμό σας.

Δείτε τι λένε οι πελάτες


Διαβάστε μαρτυρίες από ευχαριστημένους πελάτες μας.

Ψάχνετε για ειλικρινείς και αξιόπιστες υπηρεσίες;

Υπηρεσίες συντήρησης και αναβάθμισης εγκατεστημένου εξοπλισμού

Κλείστε ραντεβού σήμερα με την ηλεκτρονική φόρμα μας

laptop-repair-dt-pcexperts

Διεύθυνση:

Θωμά Χατζίκου 1, 56122 Μενεμένη, Θεσσαλονίκη

DT-PC EXPERTS S.M.P.C. © 2007-2021. All Rights Reserved.

Α.Φ.Μ.: 801547632 | ΔΟY: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ | Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 158909806000

Αρέσει σε %d bloggers: