Επισκευή Εκτυπωτή-Printer

Παροχή τεχνικής υποστήριξης στο χώρο σας

Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης & Επισκευής Εκτυπωτών

Η παροχή των υπηρεσιών επισκευής εκτυπωτών δύναται να πραγματοποιηθεί στο χώρο του πελάτη είτε στο επισκευαστικό μας κέντρο κατόπιν παράδοσης του εξοπλισμού σας σε αυτό.

Η DT-PC EXPERTS αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της καταργεί την πολιτική χρέωσης ανά ώρα ορίζοντας σταθερή χρέωση στις υπηρεσίες της ανά περίπτωση βλάβης.

Έτσι, ο πελάτης επωφελείται γνωρίζοντας το ακριβές κόστος της επισκευής εξ’ αρχής δίχως να τον απασχολούν οι εργατοώρες που απαιτούνται για την διεκπεραίωση του προβλήματος.

Τιμοκατάλογος

• Large Format Printers

Επίσκεψη στο χώρο του πελάτη

Το κόστος επίσκεψης / διάγνωσης του προβλήματος του μηχανολογικού σας εξοπλισμού ανέρχεται στο ποσό των 40,00€.

Σημείωση: Για περιοχές εκτός δικτύου Θεσσαλονίκης τα κόστη μετάβασης καθορίζονται ανά περίπτωση ,  διαφοροποιούνται ανάλογα με τη γεωγραφική θέση του πελάτη και γνωστοποιούνται σε αυτόν πριν τη διαδικασία  της επίσκεψης .

Το κόστος αποκατάστασης βλάβης (δεν περιλαμβάνονται ενδεχόμενα ανταλλακτικά) ανέρχεται στο ποσό των 80,00€ (ανά συσκευή).

Επισκευαστικό Κέντρο

Το κόστος διάγνωσης του προβλήματος ανέρχεται στο ποσό των 20,00€ (ανά συσκευή).

Το κόστος αποκατάστασης βλάβης (δεν περιλαμβάνονται ενδεχόμενα ανταλλακτικά) κυμαίνεται από 40,00€ έως 80,00€ αναλόγως το μοντέλο του μηχανήματος σας.

• Copiers, Printers, Multifunction Printers

Επισκευαστικό Κέντρο

Η διαδικασία διάγνωσης του προβλήματος κοστολογείται στα 16,00€ , τα οποία αφαιρούνται από το κόστος αποκατάστασης της βλάβης.

Το κόστος αποκατάστασης βλάβης (δεν περιλαμβάνονται ενδεχόμενα ανταλλακτικά) κυμαίνεται από 16,00€ έως 80,00€ αναλόγως περίπτωσης.

Σε περίπτωση που απαιτείται τοποθέτηση ανταλλακτικών για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος ο αρμόδιος τεχνικός ενημερώνει τον πελάτη γνωστοποιώντας το κόστος αυτών, πριν την τοποθέτηση τους.

Σημείωση: Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Συμβάσεις Τεχνικής Υποστήριξης & Προαγορά Εργατοωρών.

Η DT-PC EXPERTS παρέχει τεχνική κάλυψη στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της οι οποίοι χρειάζονται σύνθετους τρόπους τεχνικής υποστήριξης.

Το τμήμα Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης της DT-PC EXPERTS προσφέρει μια σειρά συμβολαίων με σκοπό τη τακτική κάλυψη τυχόν προβλημάτων εξασφαλίζοντας την άρτια λειτουργία του μηχανολογικού σας εξοπλισμού.

Έχετε απορίες ή δεν βρίσκετε την υπηρεσία που θέλετε;

Ρωτήστε μας !!

  Σας χάλασε η συσκευή;

  Η DT-PC EXPERTS είναι ΕΔΩ!

  laptop-repair-dt-pcexperts

  Διεύθυνση:

  Θωμά Χατζίκου 1, 56122 Μενεμένη, Θεσσαλονίκη

  DT-PC EXPERTS S.M.P.C. © 2007-2021. All Rights Reserved.

  Α.Φ.Μ.: 801547632 | ΔΟY: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ | Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 158909806000

  Αρέσει σε %d bloggers: