Υποστήριξη στο χώρο σας

Παροχή τεχνικής υποστήριξης στο χώρο σας

Οι μηχανικοί της εταιρείας μας είναι σε θέση να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις σας, στην περίπτωση που το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε κρίνεται σοβαρό. Προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο χειριστή εκ μέρους του πελάτη, για την πιθανή προμήθεια ανταλλακτικών.

Ένας μηχανικός τεχνικής υποστήριξης επισκέπτεται τα γραφεία σας, και πραγματοποιεί ενέργειες για την άρση την βλάβης.

Οι υπηρεσίες της DT-PC EXPERTS, απευθύνονται σε μηχανογραφικές εγκαταστάσεις, που απαιτούν ολοκλήρωση, βελτιστοποίηση, απομακρυσμένη πρόσβαση και συστήματα προστασίας. Σκοπό έχουν να διασφαλίσουν την άριστη λειτουργία και απρόσκοπτη διαθεσιμότητα των πληροφοριακών και τηλεπικοινωνιακών υποδομών και δικτύων της επιχείρησης.

 

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Εγκατάσταση / Μετεγκατάσταση Εξοπλισμού

Η Υπηρεσία απευθύνεται σε όσους πρόκειται να αναπτύξουν νέα μηχανογραφική υποδομή, να επεκτείνουν την υπάρχουσα ή να μετεγκατασταθούν σε νέους χώρους και αφορά στην πλήρη ανάπτυξη του υλικού και λογισμικού σε ένα χώρο ή σε διαφορετικούς χώρους συνδεδεμένους μεταξύ τους. Οι εγκαταστάσεις αφορούν σε οποιοδήποτε εξοπλισμό (Servers, PCs, Εκτυπωτές, Scanners, Ενεργό εξοπλισμό Δικτύου, κλπ) των περισσοτέρων κατασκευαστών και λειτουργικό. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, παραδίδεται  αναφορά των εργασιών και των αποτελεσμάτων των ελέγχων.

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση λογισμικών πακέτων

Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση στους servers και τα desktop της επιχείρησής, λειτουργικών συστημάτων, backup και antivirus software, καθώς και εξειδικευμένων λογισμικών όπως για ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση.

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση εταιρικού δικτύου

Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν στην παραμετροποίηση του εταιρικού δικτύου, και περιλαμβάνουν λειτουργίες, όπως η διαχείριση firewalls, email exchange server, κοινόχρηστων φακέλων και εκτυπωτών, η σύνδεση UPS και η τοποθέτηση Racks, η δομημένη καλωδίωση και η εγκατάσταση IP τηλεφωνικών κέντρων.

Έλεγχος απόδοσης εταιρικού Δικτύου

Η υπηρεσία Network Check-Up, Performance Evaluation & Optimization αφορά στην καταγραφή και χαρτογράφηση του δικτύου της επιχείρησης, καθώς και στη μελέτη βελτιστοποίησης της συνολικής απόδοσής του.

Υπηρεσία Fast & Disaster Recovery

Η υπηρεσία στοχεύει στην εξασφάλιση της υψηλής διαθεσιμότητας του μηχανογραφικού εξοπλισμού της επιχείρησης και τη διασφάλιση της ταχύτερης δυνατής αποκατάστασης των κυριότερων λειτουργιών της, σε περίπτωση εκτάκτου περιστατικού απώλειας εξοπλισμού.

Υπηρεσία Αναβάθμισης Εξοπλισμού

Η υπηρεσία αφορά στην αναβάθμιση σταθμών εργασίας, Servers και εκδόσεων λογισμικού, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της επιχείρησης.

Ψάχνετε για ειλικρινείς και αξιόπιστες υπηρεσίες;

Υπηρεσίες συντήρησης και αναβάθμισης εγκατεστημένου εξοπλισμού

24/7 SUPPORT

+30 698 5839 512

laptop-repair-dt-pcexperts

Διεύθυνση:

Θωμά Χατζίκου 1, 56122 Μενεμένη, Θεσσαλονίκη

DT-PC EXPERTS S.M.P.C. © 2007-2021. All Rights Reserved.

Α.Φ.Μ.: 801547632 | ΔΟY: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ | Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 158909806000

Αρέσει σε %d bloggers: