Τεχνική Υποστήριξη

Οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης μηχανογραφικού εξοπλισμού της DT-PC EXPERTS, προλαμβάνουν την εμφάνιση προβλημάτων λειτουργικότητας μηχανογραφικών υποδομών, προσφέροντας συνεχόμενη λειτουργία της καθημερινής παραγωγικής διαδικασίας. Η ελαχιστοποίηση του χρόνου αποκατάστασης των προβλημάτων επιτυγχάνεται με υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης σχεδιασμένες για τις απαιτήσεις της επιχείρησης. Επιλέξετε το πακέτο υπηρεσιών που σας καλύπτει ή δημιουργήστε On Line το δικό σας πακέτο υποστήριξης, συνδυάζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας με τις προδιαγραφές υποστήριξη της δική σας επιχείρησης.

Υλοποιούμε έργα IT παρέχοντας τις απαραίτητες υποδομές Hardware & Software. Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και υποστηρίζουμε μηχανισμούς backup δεδομένων, καθώς και Υποδομές Ασφάλειας.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Χρήσιμες Πληροφορίες


Εάν δραστηριοποιείτε στην ΕΕ, ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων θα σας επηρεάσει σχεδόν σίγουρα. Δεν θα τεθεί σε ισχύ μέχρι το Μάιο του 2018, αλλά οι συνέπειές του είναι περίπλοκες και οι ενδεχόμενες κυρώσεις για μη συμμόρφωση πολύ αυστηρές. Η κρυπτογράφηση δεδομένων που έχετε στην κατοχή σας είναι αποτελεί έναν τρόπο για να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε τους νέους κανόνες ασφάλειας δεδομένων.

Η Διαχείριση Επιχειρησιακών Πόρων είναι ο πυρήνας κάθε επιχείρησης. Είναι το εργαλείο που χειρίζεται τους εμπορικούς μηχανισμούς και ορίζει την απαιτούμενη ροή εργασίας με βάση τις απαιτήσεις του επιχειρηματία, ενώ παράλληλα επεξεργάζεται όλες τις διαδικασίες και παρέχει όλες τις πληροφορίες στον ιδιοκτήτη.

Κάθε επιχείρηση που θέλει να είναι ανταγωνιστική χρειάζεται ένα σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων. Καλύπτει ενέργειες marketing και εξυπηρέτησης πελατών, δίνοντας μία λεπτομερή εικόνα.

Φανταστείτε πόσο ασφαλής θα αισθανόσαστε εάν μπορούσατε να παίρνετε καθημερινά στο σπίτι σας, όλα τα στοιχεία της επιχείρησής σας, εξουδετερώνοντας έτσι τη δυνατότητα να συμβεί κάτι σε αυτά. Οι λύσεις μας προσφέρουν ακριβώς αυτό!

Επιπλέον, δυστυχώς ζούμε σε καιρούς όπου τα κακόβουλα λογισμικά είναι πάρα πολλά και πολλοί από τους πελάτες μας έχουν σωθεί λόγω των συστημάτων μας, αφού ήταν θύματα γνωστών κακόβουλων επιθέσεων.

Η ιστοσελίδα κάθε εταιρίας είναι η βιτρίνα της στον κόσμο του διαδικτύου. Θέλουμε ο τελικός χρήστης να έχει μία τέλεια και χαλαρή αίσθηση περιήγησης και να ξοδεύει περισσότερο χρόνο μες τη σελίδα και κατά συνέπεια, στην εταιρίας σας.

Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, το IP τηλεφωνικό κέντρο μπορεί ν αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά της ψηφιακής ανάπτυξης μιας επιχείρησης, αλλά και πηγή μείωσης των λειτουργικών εξόδων της.

Η κλήση στο εξωτερικό, η επικοινωνία με τα υποκαταστήματα μπορεί να γίνει χωρίς κόστος με την χρήση VPN και Softphones. Επιπλέον, η δυνατότητα σύνδεσης με IP κουδούνια πόρτας και το CRM, επιτρέπει στην εταιρία να ενισχύσει τις δυνατότητές της και την παραγωγικότητά της.

Δε βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;

Εάν δεν βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε, μπορείτε να μας στείλετε απευθείας ερώτηση και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.

  Ψάχνετε για ειλικρινείς και αξιόπιστες υπηρεσίες;

  Υπηρεσίες συντήρησης και αναβάθμισης εγκατεστημένου εξοπλισμού

  24/7 SUPPORT

  +30 698 5839 512

  laptop-repair-dt-pcexperts

  Διεύθυνση:

  Θωμά Χατζίκου 1, 56122 Μενεμένη, Θεσσαλονίκη

  DT-PC EXPERTS S.M.P.C. © 2007-2021. All Rights Reserved.

  Α.Φ.Μ.: 801547632 | ΔΟY: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ | Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 158909806000

  Αρέσει σε %d bloggers: