Ανάκτηση Δεδομένων σε κινητό τηλέφωνο

Εάν αναζητάτε διαγραμμένα αρχεία από κινητό τηλέφωνο μπορούμε να τα βρούμε για εσάς (εάν φυσικά είναι τεχνικά δυνατό).

Συνήθη προβλήματα κινητών τηλεφώνων

Τα ακόλουθα είναι κάποια από τα συνήθη προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσει κάποιος με τα δεδομένα της συσκευής κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει:

 • Χάθηκαν οι επαφές μου στο κινητό! Έχασα τις επαφές από το κινητό μου
 • Χάλασε το κινητό μου! Θέλω να κάνω μεταφορά επαφών από χαλασμένο κινητό!
 • Πως να επαναφέρω αρχεία που διέγραψα στο κινητό
 • Έσβησα κατά λάθος τις φωτογραφίες από το iPhone – χάθηκαν οι φωτογραφίες από το κινητό – θέλω να κάνω επαναφορά διαγραμμένων φωτογραφιών από κινητό
 • Έκανα κατά λάθος format το Android κινητό μου
 • Διέγραψα τη μνήμη του κινητού μου
 • Έσβησα την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου
 • Έχασα δεδομένα από το iPhone
 • Χρειάζομαι ανάκτηση δεδομένων από Android
 • Θέλω να βρω σβησμένα μηνύματα από κινητό
 • Πως βρίσκω διαγραμμένα μηνύματα στο κινητό – επαναφορά διαγραμμένων μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνο
 • Viber ανάκτηση μηνυμάτων
 • Ανάκτηση φωτογραφιών – Θέλω να βρω σβησμένες φωτογραφίες από το κινητό – επαναφορά σβησμένων φωτογραφιών
 • Ανάκτηση διαγραμμένων SMS. Μπορώ να βρω σβησμένα SMS;
 • Εξαγωγή δεδομένων από σπασμένο κινητό
 • Επαναφορά μηνυμάτων από Viber & Facebook Messenger
 • Κλείδωσα κατά λάθος το τηλέφωνο μου – μάθετε περισσότερα για πώς θα ξεκλειδώσετε το κινητό σας.

Οι παραπάνω ενέργειες είναι ιδιαίτερα συνήθεις στην εποχή μας.

Όλα τα smartphones της αγοράς φέρουν κάρτες μνήμης (micro SD, memory cards κλπ.) οι οποίες χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση φωτογραφιών, βίντεο κλπ.

Επίσης αρκετά κινητά τηλέφωνα αποθηκεύουν τα δεδομένα στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου όπου συμβαίνουν επίσης αρκετά ατυχήματα.

Επαναφορά / Ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων (SMS) από κινητό τηλέφωνο

Διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό για την επαναφορά σβησμένων SMS από κινητά τηλέφωνα Symbian, Windows Mobile, Android και iOS.

Πολύ σημαντικό είναι να έρθει το κινητό σας τηλέφωνο στο εργαστήριο μας άμεσα.

Όσο περισσότερη είναι η χρήση του μετά τη διαγραφή των SMS, τόσο λιγότερες πιθανότητες ανάκτησης των διαγραμμένων μηνυμάτων υπάρχουν.

Επίσης μειώνονται οι πιθανότητες να βρούμε τον παραλήπτη των μηνυμάτων όσο χρησιμοποιείται το κινητό τηλέφωνο.

Η επαναφορά σβησμένων SMS είναι μία από τις πιο διαδεδομένες υπηρεσίες ανάκτησης στις μέρες μας.

Ψάχνετε για ειλικρινείς και αξιόπιστες υπηρεσίες;

Υπηρεσίες Ανάκτησης Δεδομένων

Κλείστε ραντεβού σήμερα με την ηλεκτρονική φόρμα μας

24/7 SUPPORT

+30 698 5839 512

Ανάκτηση / Επαναφορά διαγραμμένων φωτογραφιών από κινητό τηλέφωνο

Πολλές φορές από λάθος γίνεται ακούσια διαγραφή δεδομένων από τη συσκευή.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο χρήστης διέγραψε κατά λάθος φωτογραφίες από το κινητό τηλέφωνο, τις οποίες όμως αργότερα διαπιστώνει ότι τις χρειάζεται.

Αρκετοί χρήστες έχουν μεγάλη μνήμη στα κινητά τους τηλέφωνα με αποτέλεσμα να μην έχουν την ανάγκη να μεταφέρουν τις εικόνες στον υπολογιστή τους, σε κάποιο CD/DVD ή σε κάποιο cloud storage.

Έτσι συνήθως όταν συμβαίνει μια ακούσια διαγραφή φωτογραφιών σε ένα κινητό τηλέφωνο, οι απώλειες είναι σημαντικές.

Μπορούμε να κάνουμε ανάκτηση φωτογραφιών από κινητό τηλέφωνο υποστηρίζοντας πάρα πολλές συσκευές.

Μπορεί να γίνει επίσης ανάκτηση δεδομένων από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου, πράγμα που απαιτεί πολύ εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Ανάκτηση Δεδομένων από εργοστασιακές ρυθμίσεις

Σε κάποιες παλαιότερες συσκευές μπορεί να γίνει ανάκτηση δεδομένων από εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Δεν μπορεί να γίνει επαναφορά δεδομένων από εργοστασιακές ρυθμίσεις νέων συσκευών.

Οι περιπτώσεις που μπορούμε να βοηθήσουμε είναι:

 • Παλαιά Android κινητά τηλέφωνα από έκδοση 4 και πίσω
 • iOS συσκευές iPhone 4S και παλαιότερες

Μπορεί να γίνει επίσης ανάκτηση δεδομένων από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου, πράγμα που απαιτεί πολύ εξειδικευμένο εξοπλισμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν κάνουμε ανάκτηση δεδομένων σε κινητά τηλέφωνα υπάρχει κίνδυνος για τη συσκευή

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιοι από τους τρόπους που χρησιμοποιούμε για την παραβίαση του τηλεφώνου, για να διαβάσουμε την εσωτερική μνήμη και να πάρουμε διαγραμμένα στοιχεία ή να διαβάσουμε το κινητό, είναι επεμβατικοί.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακεραιότητα της καλής λειτουργίας της συσκευής μετά την ανάκτηση. Θα πρέπει να μας αφήνετε το τηλέφωνο γνωρίζοντας ότι μπορεί να μην λειτουργεί μετά την ανάκτηση.

Τα ποσοστά να μην λειτουργεί η συσκευή είναι μικρότερα από 5%, αλλά οφείλετε να το γνωρίζετε.

Επίσης μπορεί ακόμα και στις περιπτώσεις που λειτουργεί η συσκευή μετά, να χάσει την εγγύηση της, δηλαδή να φαίνεται στο κινητό κάποια ένδειξη ότι έχει χάσει την εγγύηση του.

Αυτό συμβαίνει διότι μπορεί να χρειαστεί να βάλουμε ένα λειτουργικό σύστημα του κινητού, παλαιότερης έκδοσης, για να επιτευχθεί η ανάκτηση και μετά να ξαναβάλουμε αυτό που είχε.

Τα προβλήματα τα οποία μπορεί να δημιουργηθούν στο κινητό μετά την ανάκτηση είναι μεταξύ άλλων:

 1. Να ενεργοποιηθεί το Warranty Bit της συσκευής: Δηλαδή κάθε φορά που ξεκινάει η συσκευή να εμφανίζεται το μήνυμα “Warranty bit is set”.
 2. Να μην μπορέσει να ξεκινήσει ξανά η συσκευή. Αυτό συμβαίνει σπάνια και τις περισσότερες φορές το κινητό μπορεί να επανέλθει σε κάποιο επισκευαστικό κέντρο κινητών τηλεφώνων με έξτρα κόστος. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει την επισκευή του κινητού.
 3. Να κολλήσει η συσκευή σε Boot Loop: Να κάνει συνεχόμενες επανεκκινήσεις χωρίς να μπορεί να επαναφερθεί το λειτουργικό σύστημα. Συνήθως μπορεί να επιδιορθωθεί σε εξωτερικό επισκευαστικό κέντρο.
 4. Να μην μπορεί να ξεκινήσει καθόλου η συσκευή και να μην μπορεί να επισκευαστεί καθόλου. Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη καθώς ο πελάτης θα πρέπει εξ’ αρχής να γνωρίζει τους κινδύνους (ποσοστό λιγότερο από 0,5% των περιπτώσεων).

Πόσο κοστίζει η Ανάκτηση Δεδομένων από κινητό τηλέφωνο;

Η ανάκτηση δεδομένων από κινητό τηλέφωνο είναι μια πολύπλοκη διαδικασία η οποία, τις περισσότερες φορές, διαρκεί από  7 – 60 ημέρες ανάλογα το πρόβλημα.

 • Σε κινητά τηλέφωνα που έχουν διαγραφεί φωτογραφίες/SMS/επαφές χειροκίνητα το κόστος είναι 180-400€.
 • Σε κινητά τηλέφωνα που έχει γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων το κόστος είναι 300-600€.
 • Σε κινητά τηλέφωνα που δεν έχουμε καθόλου πρόσβαση στο τηλέφωνο (σπασμένη οθόνη/χαλασμένη μητρική πλακέτα/νερό) το κόστος είναι μεταξύ 400-1500€. Σε τέτοιες περιπτώσεις ζητείται προκαταβολή περίπου 300€ ανεξαρτήτως αποτελέσματος για προμήθεια των σχετικών ανταλλακτικών και κάποια εξαρτήματα του κινητού θα πρέπει να μεταβούν στο εξωτερικό για επεξεργασία και μετά να προχωρήσουμε σε ανάκτηση (ξεκλείδωμα μνήμης, παραβίαση κλειδώματος, παραποίηση πλακέτας κλπ.).

Η ανάκτηση δεδομένων από κινητό τηλέφωνo δεν είναι μια υπηρεσία εύκολη και δεν μπορεί να χρεωθεί κάτω από 150€ καθώς το ελάχιστο που απαιτεί είναι 5 μέρες εργασίας του τεχνικού μας τμήματος.

Είναι πολύ σημαντικό το κινητό τηλέφωνο να μην έχει πάει σε κάποια άλλη εταιρία ή τεχνικό ανειδίκευτο που θα κάνει απόπειρα ανάκτησης δεδομένων!

Πολλές φορές λόγω της υψηλής τιμής της ανάκτησης δεδομένων από κινητό τηλέφωνο, οι πελάτες μας πάνε πρώτα σε εταιρίες που υπόσχονται ανάκτηση δεδομένων με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Σημαντικές παρατηρήσεις για την Ανάκτηση αρχείων από κινητά

 • Τις περισσότερες φορές που δεν καταφέρνουμε να κάνουμε ανάκτηση δεδομένων είναι διότι ο πελάτης ή ο τεχνικός του, έχει εγκαταστήσει προγράμματα παρόμοια τα οποία έχουν αλλοιώσει τα δεδομένα στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και εκεί η ανάκτηση δεδομένων δεν θα είναι ποτέ εφικτή πλέον, ούτε από το εργαστήριο μας!
 • Αρκετές φορές δεν καταφέρνουμε να κάνουμε ανάκτηση δεδομένων, διότι ο κατακερματισμός των αρχείων έχει ήδη επανεγγράψει πάνω στα αρχεία που αναζητούμε, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται η εταιρία αλλά ο τρόπος που λειτουργούν τα κινητά τηλέφωνα στην εγγραφή και τη διαγραφή αρχείων.
 • Η ανάκτηση δεδομένων από iPhone και iOS λειτουργικά συστήματα έχει πολύ χαμηλά ποσοστά ανάκτησης λόγω τις ιδιαιτερότητας και της κρυπτογράφησης του iOS λειτουργικού συστήματος.
 • Σε συσκευές που έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες, οι ανακτήσεις μπορεί να διαρκέσουν αρκετούς μήνες.

Πολλές φορές λόγω της υψηλής τιμής της ανάκτησης δεδομένων από κινητό τηλέφωνο, οι πελάτες μας πάνε πρώτα σε εταιρίες που υπόσχονται ανάκτηση δεδομένων με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Στατιστικά επιτυχίας στην Ανάκτηση Δεδομένων από κινητό τηλέφωνο

Η DT-PC EXPERTS  μπορεί να ανακτήσει δεδομένα από κινητά τηλέφωνα σε αισθητά μικρότερο ποσοστό σε σχέση με τα ποσοστά ανάκτησης δεδομένων από σκληρό δίσκο.

 • Για την ανάκτηση δεδομένων σε συσκευές Android που κατασκευάστηκαν πριν το 2016 τα ποσοστά επιτυχία μας αγγίζουν το 74% σε διαγραφές αρχείων.
 • Για συσκευές μετά το 2016 για Android κινητά τηλέφωνα τα ποσοστά είναι αρκετά χαμηλότερα και αγγίζουν το 30% σε διαγραφές αρχείων.
 • Για συσκευές iOS τα κόστη είναι ιδιαίτερα υψηλά και τα ποσοστά επιτυχίας μικρότερα από 25%.
 • Σε κινητά τηλέφωνα με σοβαρές βλάβες στο hardware, τα ποσοστά επιτυχίας είναι μικρότερα από 19%.

Υπάρχουν τεχνολογικοί περιορισμοί στο θέμα του τι μπορεί να ανακτηθεί από κινητά τηλέφωνα λόγω της φύσης της λειτουργίας τους.

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλομορφία μοντέλων αλλά και εκδόσεων λειτουργικών συστημάτων (Android, iOS, Windows Phone, Symbian κλπ.) και αυτό θέτει σημαντικούς φραγμούς.

Το μεγάλο πρόβλημα στην ανάκτηση δεδομένων από κινητό τηλέφωνο είναι ότι οι εκδόσεις των λογισμικών συνεχώς έχουν νέα updates. Αυτό σημαίνει ότι κλείνουν τις “τρύπες” από τις οποίες κάνουμε είσοδο στον πυρήνα του λειτουργικού συστήματος για να βρούμε τα στοιχεία που ψάχνουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ένα μεγάλο πρόβλημα που συναντάμε στις νεότερες εκδόσεις λογισμικού είναι ο κατακερματισμός των αρχείων την ώρα της διαγραφής.

Αυτό σημαίνει ότι όσο νεότερη είναι η έκδοση του Android/iOS τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουμε να πάρουμε λειτουργικά αρχεία.

Για το λόγο αυτό, και επειδή δεν μπορούμε (λόγω πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων) να ελέγξουμε τη λειτουργικότητα των αρχείων, ο πελάτης πληρώνει το διαγνωστικό κόστος και αν υπάρχει οποιοδήποτε αποτέλεσμα, είναι υποχρεωμένος να ελέγξει αν τα αρχεία είναι αυτά που ψάχνει ή όχι.

Στο τέλος της διαδικασίας και μετά το πέρας της ανάκτησης, είναι στη διακριτική ευχέρεια του πελάτη αν θα αποπληρώσει το ποσό της ανάκτησης και φυσικά μπορεί να αρνηθεί αν τα αρχεία δεν είναι λειτουργικά.

Ανάκτηση Αρχείων από σπασμένο κινητό τηλέφωνο

Μπορώ να ανακτήσω δεδομένα από σπασμένο κινητό τηλέφωνο;

Η σύντομη απάντηση είναι ναι αλλά εξαρτάται από την κατάσταση του τηλεφώνου, την κατάσταση του κεντρικού eMMC chip (το τσιπ της κεντρικής μνήμης), τον τύπο του κινητού τηλεφώνου και το λειτουργικό του σύστημα.

Δυστυχώς στα νεότερα κινητά τηλέφωνα, η κεντρική μνήμη του τηλεφώνου είναι encrypted, που σημαίνει ότι ακόμα και αν τη διαβάσουμε, πρέπει να βρούμε την κωδικοποίηση της.

Αυτό μπορεί να πάρει από μερικές ημέρες έως και αρκετές εβδομάδες.

Εφόσον υπάρχει επιτακτική ανάγκη να βρούμε τα στοιχεία από ένα σπασμένο τηλέφωνο ή ένα Smartphone με χαλασμένη μητρική πλακέτα, θα κάνουμε ότι είναι τεχνικά δυνατό, βάσει της τεχνολογίας που υπάρχει, για να κάνουμε επαναφορά των δεδομένων σας.

Ανάκτηση Δεδομένων από κινητό τηλέφωνο Nokia (Symbian)

Η επιτυχία σε τηλέφωνα που διαθέτουν λογισμικό Symbian έχει μικρά ποσοστά επιτυχίας καθώς τα δεδομένα του κινητού για να έχουν ελπίδες να ανακτηθούν θα πρέπει να έρθει απευθείας στο εργαστήριο μας.

Είναι σχεδόν απίθανη η ανάκτηση δεδομένων από κινητό Symbian όταν:

 • Έχει αφαιρεθεί έστω και μια φορά η κάρτα SIM. Τα περισσότερα κινητά Symbian διαγράφουν για λόγους ασφαλείας τα προσωπικά δεδομένα όταν αφαιρείται ή αλλάζει η κάρτα SIM.
 • Έχει προηγηθεί εργοστασιακή επαναφορά ρυθμίσεων. Εκεί ενδεχομένως να έχουμε ελπίδες στα δεδομένα μόνο της κάρτας μνήμης.

Ανάκτηση Δεδομένων από κινητό τηλέφωνο Android

Το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο είναι βασισμένο στο Linux.

Η ανάκτηση δεδομένων από Android τηλέφωνο ή tablet είναι μια διαδικασία λεπτή και με συγκεκριμένο πρωτόκολλο κινήσεων, το οποίο αν δεν τηρηθεί τα δεδομένα χάνονται για πάντα.

Ανάκτηση Δεδομένων από iPhone κινητό

Παραλαμβάνουμε αρκετά iPhones με Jailbreak ή κανονικά τα οποία είναι είτε δυσλειτουργικά είτε έχουν διαγραφεί αρχεία κατά λάθος από τη συσκευή. Στις περισσότερες περιπτώσεις η ανάκτηση δεδομένων από iPhone μπορεί να είναι εφικτή και με καλό ποσοστό.

Ανάκτηση Δεδομένων από Windows Phone

Δυστυχώς από Windows Phone δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά τα αποτελέσματα. Τα ποσοστά επιτυχίας κυμαίνονται περίπου στο 30%.

Συμβουλές για όσους έχασαν αρχεία από Android κινητό

 • Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας. Επιβαρύνεται σε κάθε boot την κατάσταση.
 • Μη δοκιμάσετε προγράμματα που βρίσκετε στο internet. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί κανένα software στο μέσο από το οποίο πρέπει να διασωθούν δεδομένα.
 • Μην απευθυνθείτε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν λανθασμένες κινήσεις.

Τι μπορεί να ανακτηθεί;

Το εργαστήριο της DT-PC EXPERTS αυτή τη στιγμή μπορεί να προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:

 • Επαναφορά διαγραμμένων επαφών (διαγραμμένες επαφές από τον χρήστη)
 • Επαναφορά διαγραμμένων μηνυμάτων (σβησμένα SMS από τον χρήστη)
 • Ανάκτηση ιστορικού κλήσεων (εξερχόμενων και εισερχόμενων)
 • Επαναφορά διαγραμμένων φωτογραφιών
 • Επαναφορά διαγραμμένων video
 • Ανάκτηση δεδομένων από κινητό τηλέφωνο μη λειτουργικό (όλα τα περιεχόμενα)
 • Ανάκτηση σε τοποθεσίες GPS που συνδέθηκε το κινητό
 • Εύρεση Wifi δικτύων στα οποία συνδέθηκε το smartphone
 • Επαναφορά μηνυμάτων από την κάρτα SIM
 • Σβησμένες φωτογραφίες και βίντεο από την κάρτα MicroSD του κινητού – ανάκτηση δεδομένων από κάρτα μνήμης micro sd
 • Διαγραμμένες φωτογραφίες από την εσωτερική μνήμη του κινητού
 • Αποκάλυψη πλήρους αναφοράς χρήσης του κινητού τηλεφώνου
 • Ανάκτηση ηχητικών μηνυμάτων (αρχεία ηχογράφησης)
 • Επαναφορά μηνυμάτων Viber (σε όποιες εκδόσεις υποστηρίζεται η δυνατότητα)
 • Επαναφορά μηνυμάτων Skype στο κινητό (διαγραμμένων και υφισταμένων)
 • Ιστορικό επίσκεψης ιστοσελίδων (Browser History)
 • Πλήρης αποτύπωση χρήσης του κινητού τηλεφώνου σε γραπτή αναφορά

Τα σημερινά Smartphones έχουν τη δυνατότητα καταγραφής πάρα πολλών στοιχείων της καθημερινής δραστηριότητας του χρήστη. Ως εκ τούτου η έρευνα κινητών τηλεφώνων μπορεί να εξάγει σημαντικά συμπεράσματα.

Mobile εφαρμογές που μπορούν να ανακτηθούν

Δεν είναι πάντα εφικτή η πλήρης ανάκτηση των στοιχείων. Υπάρχουν αποτρεπτικοί παράγοντες και φυσικά όσο πιο σύντομα έρθει η συσκευή στο εργαστήριο μας, τόσα περισσότερα στοιχεία μπορούν να εξαχθούν.

Mobile εφαρμογές που μπορούν να ανακτηθούν:

Skype Whatsapp,, Viber, Fring, MotionX,  AIM, Tiger Text, Facebook Messenger, Twitterrific

Textfree, Google+, Facebook, Foursquare, Garmin, TomTom, Waze, TextNow, Dropbox

Yahoo Messenger, Ping Chat, Twitter,Touch (new ping chat), Find My iPhone, LinkedIn

iCQ, Kik Messenger, Google Maps, Kakaotalk, QIP, Evernote, Vkontakte, Mail.ru

Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε αν η εφαρμογή που ψάχνετε να ερευνήσουμε για ανάκτηση δεδομένων, μπορεί να ανακτηθεί.

Είναι πάντοτε εφικτή η ανάκτηση δεδομένων από κινητό τηλέφωνο;

Δυστυχώς όχι και τα ποσοστά ανάκτησης δεδομένων από κινητά τηλέφωνα δεν είναι τόσο καλά όσο με την ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο.

Αυτό συμβαίνει διότι για να μπορέσουμε να έχουμε ανάκτηση δεδομένων από κινητό τηλέφωνο, θα πρέπει να διαβάσουμε / διαρρήξουμε την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου.

Η διαδικασία πρόσβασης στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου, είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία και σχεδόν μοναδική για κάθε κινητό τηλέφωνο.

Στην πράξη, πρέπει να έχουμε βρει τον τρόπο να εισέλθουμε στην εσωτερική μνήμη και να παρακάμπτουμε τους μηχανισμούς προστασίας των παρακάτω:

 • των κατασκευαστριών εταιριών (π.χ. Samsung, Apple, LG, Sony κλπ.)
 • του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Android, iOS, Symbian κλπ.)
 • των επιμέρους εφαρμογών (π.χ. Viber, Facebook Messenger, Whatsapp κλπ.)

Επίσης θα πρέπει να είμαστε τυχεροί, ώστε τα δεδομένα που διαγράφηκαν να μην έχουν επικαλυφθεί με νέα δεδομένα του χρήστη.

Νέα δεδομένα στο κινητό μας και μείωση της πιθανότητας ανάκτησης έχουμε όταν γίνονται τα παρακάτω:

 • Εγκατάσταση νέων εφαρμογών
 • Επανεκκίνηση του κινητού τηλεφώνου (γράφονται προσωρινά αρχεία)
 • Πλοήγηση στο Internet (γράφονται προσωρινά αρχεία)
 • Χρήση εφαρμογών (π.χ. Youtube, Facebook κλπ.)

Παρακάτω είναι μερικές από τις σημαντικές πληροφορίες:

 • Από κινητό στο οποίο επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (Android/iOS) τα ποσοστά επιτυχίας είναι ιδιαίτερα χαμηλά. Θα πρέπει να είναι κινητό αγορασμένο πριν από αρκετά χρόνια και χωρίς αναβαθμίσεις λογισμικού.
 • Από κινητό Symbian δεν μπορεί να γίνει συνήθως ανάκτηση δεδομένων.
 • Από κινητό iPhone τελευταίων εκδόσεων iPhone 5+ συνήθως δεν μπορεί να ανακτηθεί τίποτα σε λογικές τιμές, καθώς η Apple έχει εφαρμόσει αυστηρά συστήματα προστασίας.
 • Από κινητά τα οποία έχουν Android λειτουργικό τηλέφωνο και είναι κατασκευασμένα μετά το 2017 είναι πολύ χαμηλά τα ποσοστά ανάκτησης ακόμα και από διαγραμμένα στοιχεία.
 • Τα ηχητικά αρχεία είναι ιδιαίτερα σπάνιο να ανακτηθούν σε εκδόσεις Android μεγαλύτερες από την έκδοση 5.0 καθώς κατακερματίζονται στη διαγραφή τους.
 • Τα αρχεία βίντεο είναι πολύ σπάνιο να ανακτηθούν από κινητά τηλέφωνα καθώς συνήθως έχουν γραφτεί νέα στοιχεία από πάνω τους.
 • Τα αρχεία εικόνας είναι ιδιαίτερα σπάνιο να ανακτηθούν από εκδόσεις iOS 6+ και Android 5.0 +.

Μάρκες κινητών τηλεφώνων από τα οποία έχουμε ανακτήσει δεδομένα

Acer Alcatel Aligator Apple Asus

BlackBerry

Casio CAT Cherry Mobile Coolpad CPA CSL

Dell Docomo Dopod

E-Ten Emgeton Ericsson Evolve

Fujitsu Siemens

Garmin-Asus Gigabyte Google GSmart

HP HTC Huawei

i-mate i.Safe MOBILE iMobile

Intel

JCBKyocera Lenovo LG

MediaTek Micromax Mivvy Motorola myPhone

Nexian Nokia

O2 Olive Onda Orange

Palm Panasonic Pantech Philips Prestigio

Qtek

RugGear

Sagem Samsung Sanyo Sharp Siemens Sony Sony Ericsson Spice

T-Mobile

Ubiquam

Videocon Viewsonic Vodafone

WellcoM Mobile

Xiaomi

ZTE

laptop-repair-dt-pcexperts

Διεύθυνση:

Θωμά Χατζίκου 1, 56122 Μενεμένη, Θεσσαλονίκη

DT-PC EXPERTS S.M.P.C. © 2007-2021. All Rights Reserved.

Α.Φ.Μ.: 801547632 | ΔΟY: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ | Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 158909806000

Αρέσει σε %d bloggers: