FAQs

Frequently Asked Questions


Καλό είναι να μην προβείτε σε καμμία ενέργεια.

Αν ο δίσκος σας έχει πρόβλημα στην κεφαλή του και εσείς συνδέετε το δίσκο σε άλλο μηχάνημα για να δοκιμάσετε να πειραματιστείτε, τότε η ελαττωματική κεφαλή μπορεί να καταστρέψει μόνιμα δεδομένα πάνω στα platters (επιφάνειες με δεδομένα) του δίσκου.

Σε περίπτωση επίσης που ο δίσκος έχει πέσει απο κάποιο ύψος και έχει χτυπηθεί η κεφαλή του επίσης είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να βάλετε ξανά τον εξωτερικό δίσκο στο ρεύμα γιατι μπορεί να “ξύσει” την επιφάνεια των platters.

Ο δίσκος απο πτώση ή πρόβλημα κεφαλής πρέπει να ανοιχτεί σε ειδικό περιβάλλον και να αφαιρεθεί άμεσα η ελαττωματική κεφαλή για να διαφυλαχτούν τα platters.

Όταν γενικά υπάρχει πρόβλημα στο σκληρό δίσκο και πραγματικά ενδιαφέρεστε για τα δεδομένα που υπάρχουν μέσα, δεν χωρούν πειραματισμοί.

Στο εργαστήριο της DT-PC EXPERTS η σειρά ενεργειών που πρέπει να εκτελεστούν ανάλογα με την περίπτωση τηρείται με απόλυτη ευλάβεια για να μην προκληθεί ζημιά στα πλατώ του δίσκου, όπου βρίσκονται τα δεδομένα

Φανταστείτε πόσο ασφαλής θα αισθανόσαστε εάν μπορούσατε να παίρνετε καθημερινά στο σπίτι σας, όλα τα στοιχεία της επιχείρησής σας, εξουδετερώνοντας έτσι τη δυνατότητα να συμβεί κάτι σε αυτά. Οι λύσεις μας προσφέρουν ακριβώς αυτό! Επιπλέον, δυστυχώς ζούμε σε καιρούς όπου τα κακόβουλα λογισμικά είναι πάρα πολλά και πολλοί από τους πελάτες μας έχουν σωθεί λόγω των συστημάτων μας, αφού ήταν θύματα γνωστών κακόβουλων επιθέσεων.
Η ιστοσελίδα κάθε εταιρίας είναι η βιτρίνα της στον κόσμο του διαδικτύου. Θέλουμε ο τελικός χρήστης να έχει μία τέλεια και χαλαρή αίσθηση περιήγησης και να ξοδεύει περισσότερο χρόνο μες τη σελίδα και κατά συνέπεια, στην εταιρίας σας.
Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, το IP τηλεφωνικό κέντρο μπορεί ν αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά της ψηφιακής ανάπτυξης μιας επιχείρησης, αλλά και πηγή μείωσης των λειτουργικών εξόδων της. Η κλήση στο εξωτερικό, η επικοινωνία με τα υποκαταστήματα μπορεί να γίνει χωρίς κόστος με την χρήση VPN και Softphones. Επιπλέον, η δυνατότητα σύνδεσης με IP κουδούνια πόρτας και το CRM, επιτρέπει στην εταιρία να ενισχύσει τις δυνατότητές της και την παραγωγικότητά της
Εάν δραστηριοποιείτε στην ΕΕ, ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων θα σας επηρεάσει σχεδόν σίγουρα. Δεν θα τεθεί σε ισχύ μέχρι το Μάιο του 2018, αλλά οι συνέπειές του είναι περίπλοκες και οι ενδεχόμενες κυρώσεις για μη συμμόρφωση πολύ αυστηρές. Η κρυπτογράφηση δεδομένων που έχετε στην κατοχή σας είναι αποτελεί έναν τρόπο για να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε τους νέους κανόνες ασφάλειας δεδομένων.
Ανάκτηση δεδομένων είναι η διαδικασία της διάσωσης δεδομένων, τα οποία δεν είναι προσβάσιμα για οποιονδήποτε λόγο,  από κάποιο αποθηκευτικό μέσο, είτε αυτό έχει προκύψει από μηχανική βλάβη, είτε από αποτυχία του συστήματος ή ακόμα από κάποιο λάθος του χρήστη. Η Ανάκτηση δεδομένων είναι ένας εξειδικευμένος κλάδος της πληροφορικής, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με την επαναφορά μη προσβάσιμων δεδομένων από το χρήστη. Η διαδικασία αυτή εμπλέκει τεχνικούς με εξειδικευμένες γνώσεις, ειδικό εξοπλισμό και διέπεται από αυστηρούς κανόνες, ούτως ώστε να διασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό ποσοστό επιτυχίας.
laptop-repair-dt-pcexperts

Διεύθυνση:

Κυρίμη 12, 56122 Μενεμένη, Θεσσαλονίκη


Ωράριο:

  • Δευ - Παρ: 8:00 - 22:00
  • Σάββατο: 8:00 -20:00
  • Κυριακή & Αργίες: 10:00 -19:00