Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε


Η DT-PC EXPERTS. δίνει λύσεις από το 2007 και έχει αντιμετωπίσει με επάρκεια πολλά προβλήματα με σεβασμό στην επένδυση και στον στόχο του πελάτη.
Καλύπτουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας τόσο σε επίπεδο υποστήριξης όσο και σε προμήθεια και εγκατάσταση της λύσης που επιθυμείτε.
Εάν για εσάς η υποστήριξη παίζει καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία της επιχείρησής σας και πραγματικά έχετε πρόβλημα με την λύση που μόλις εγκαταστήσατε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών σε κάθε μηχανογραφική εγκατάσταση, είτε αφορά ένα απλό τοπικό δίκτυο ή ένα πολυσύνθετο σε όλη την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή μητροπολιτικό δίκτυο
Οι λύσεις μας καθορίζονται από την νέα τεχνολογία, την πραγματική ανάγκη της επιχείρησης και από τον προβλεπόμενο προϋπολογισμό της. Οι λύσεις μας διαρκούν περισσότερο, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο στην επιχείρησή σας, γιατί η προληπτική συντήρησή μας δεν παύει να είναι ουσιαστική σε όλη την διάρκεια της ζωής της.
Στον δικτυακό μας τόπο θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας, και είμαστε στη διάθεσή σας για να αναλύσουμε και να υλοποιήσουμε την δική σας επιχειρηματική ανάγκη.

Τεχνική Υποστήριξη

support-dt-pcexperts
dt-pcexperts-logo-1
dt-pcexperts-logo-1
dt-pcexperts-logo-1
it_service
local-business-it-support
Ανάκτηση Δεδομένων RAID δίσκων

Ποιοι είμαστε


Στην DT-PC EXPERTS ασχολούμαστε με την ανάκτηση δεδομένων από το 2007 μέχρι σήμερα. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή εξειδικευμένων λύσεων στην επαναφορά δεδομένων για κάθε εταιρεία και ιδιώτη σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
Απόδειξη των υψηλών παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι μεγάλοι οργανισμοί καθώς και ένας μεγάλος αριθμός ιδιωτών για την επαναφορά των δεδομένων τους
Καλύπτουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας τόσο σε επίπεδο υποστήριξης όσο και σε προμήθεια και εγκατάσταση της λύσης που επιθυμείτε.
Εάν για εσάς η υποστήριξη παίζει καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία της επιχείρησής σας και πραγματικά έχετε πρόβλημα με την λύση μου μόλις εγκαταστήσατε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ειδικευόμαστε στην ανάκτηση από κάθε τύπο αποθηκευτικού μέσου όπως σκληροί δίσκοι, SSD, USB, κάρτες μνήμης, RAID, Server, NAS.
Επίσης κατόπιν συμφωνίας της DT-PC EXPERTS με τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες σκληρών δίσκων στον κόσμο, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε με εγγύηση την αντικατάσταση του προβληματικού σας σκληρού δίσκου με έναν νέο ή ανακατασκευασμένο σκληρό δίσκο (refurbished).

Ανάκτηση Δεδομένων

Ανάκτηση Δεδομένων RAID δίσκων
dt-pcexperts-logo-1
dt-pcexperts-logo-1
dt-pcexperts-logo-1
it_service
local-business-it-support
Ανάκτηση Δεδομένων RAID δίσκων

Ποιοι είμαστε


Ξεκινήσαμε με επισκευές σε υπολογιστές, Laptop και κονσόλες – παιχνιδομηχανές. Σύντομα οι ανάγκες του ολοένα και αυξανόμενου κοινού, μας οδήγησαν στην επισκευή συσκευών κινητής τηλεφωνίας (smartphone’s), Server’s και επισκευές tablet’s. Συνεχίσαμε με επισκευές σε όλα τα προϊόντα της Apple ( iPhone, iMac, iPad, MacBook, MacMini, iPod), τα Smartphone’s της Samsung, τα υπόλοιπα Smartphone’s των εταιρειών LG, Sony, Nokia, HTC, RIM-BlackBerry και τα τελευταία χρόνια με την ανάκτηση δεδομένων και με την τεχνική υποστήριξη και επισκευή όλων των μοντέλων τηλεοράσεων Samsung, LG, Sony, Toshiba, Panasonic, Philips και όλων των Monitor οθονών υπολογιστών EIZO, Samsung, LG, Asus, Dell, Philips, ACER, HP, AOC, Iiyama. Επισκευάζουμε UPS όλων των κατασκευαστών. Η αγάπη μας για τα ηλεκτρονικά και τις επισκευές μας έχει οδηγήσει και στην επισκευή φωτογραφικών μηχανών και βιντεοκάμερες. Οι υπέρογκες πωλήσεις σε smartphone’s ασιατικής προέλευσης όπως Xiaomi , Huawei, Lenovo, ZTE μας οδήγησαν σε επισκευές ΌΛΩΝ των κατασκευαστών κινητών και Services smartphone’s της αγοράς.

Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευών με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και επαγγελματισμού. Θεωρούμε όποιους μας προτιμούν μέλη της οικογένειάς μας και θέλουμε να τους βλέπουν να χαμογελούν και είναι ευχαριστημένοι με την επίλυση τους τεχνικού τους προβλήματος, προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.
Γνωρίζουμε ότι η συσκευή σας είναι αναπόσπαστο εργαλείο και σε περίπτωση βλάβης τη θέλετε επισκευασμένη άμεσα. Αν υποκύψετε στις “σειρήνες” που σας υπόσχονται επισκευή σε μερικά λεπτά ή στον χώρο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι παρακάμπτετε την διαδικασία του σοβαρού εργαστηριακού ελέγχου και της απολύμανσης – καθαρισμού και αυτό γιατί οι διαγνωστικές συσκευές και ο επαγγελματικός εργαστηριακός εξοπλισμός δεν είναι φορητός και η διαδικασία πλήρης ελέγχου και διάγνωσης μιας συσκευής διαρκεί τουλάχιστον 50 λεπτά. Η DT-PC EXPERTS για να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας, προσφέρει και επισκευές στον χώρο σας κατ’ οίκων παρακάμπτοντας όμως την παραπάνω διαδικασία.
Για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής δοκιμασμένα αυθεντικά ή OEM επώνυμα ανταλλακτικά. Διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα χιλιάδες επώνυμα ανταλλακτικά και συνεργαζόμαστε με όλους τους μεγάλους διανομείς ανταλλακτικών (repair parts) στην Ευρώπη με σκοπό να σας προσφέρουμε αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά για την αγαπημένη σας συσκευή. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να εισπράττουμε την αγάπη σας και να κερδίζουμε κάθε ημέρα την θετική γνώμη και τις αξιολογήσεις όλων εσάς.

Υπηρεσίες Επισκευών

pc-repair-service-dt-pcexperts
dt-pcexperts-logo-1
dt-pcexperts-logo-1
dt-pcexperts-logo-1

Για περισσότερα από 20 χρόνια βοηθάμε τους πελάτες μας να γίνονται ισχυρότεροι και μεγαλύτεροι.
Το όραμά μας είναι να παρέχουμε σε κάθε επιχείρηση ανεξάρτητα από το μέγεθός της, τη δυνατότητα να διευκολύνει και να βελτιώνει τις διαδικασίες της μέσω των πλήρως ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχουμε. Η εταιρική μας πεποίθηση είναι να προσδιορίσουμε την ανάπτυξή μας, με το ενδιαφέρον και την ανάπτυξη των πελατών μας.

Έχουμε την τεχνογνωσία και την ικανότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στο χρόνο σας και στον προϋπολογισμό σας.

Δείτε τι λένε οι πελάτες


Διαβάστε μαρτυρίες από ευχαριστημένους πελάτες μας.

Ψάχνετε για ειλικρινείς και αξιόπιστες υπηρεσίες;

Υπηρεσίες συντήρησης και αναβάθμισης εγκατεστημένου εξοπλισμού

Κλείστε ραντεβού σήμερα με την ηλεκτρονική φόρμα μας

laptop-repair-dt-pcexperts

Διεύθυνση:

Θωμά Χατζίκου 1, 56122 Μενεμένη, Θεσσαλονίκη

DT-PC EXPERTS S.M.P.C. © 2007-2021. All Rights Reserved.

Α.Φ.Μ.: 801547632 | ΔΟY: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ | Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 158909806000

Αρέσει σε %d bloggers: