Όροι Χρήσης Τιμολογίου

Για την έκδοση τιμολογίου βάση ΠΟΛ 1150, Άρθρο 39Α, θα πρέπει να ακολουθηθεί αυστηρά η παρακάτω διαδικασία:

 

Δημιουργείτε λογαριασμό στο site μας, καταχωρείτε online την παραγγελία σας και κάνετε upload στον λογαριασμό σας τα εξής:

  1. Προσωποποιημένη πληροφόρηση από το Taxis (Στοιχεία μητρώου επιχείρησης) με ημερομηνία εκτύπωσης την ίδια ή την προηγούμενη της παραγγελίας σας.
  2. Προσωποποιημένη πληροφόρηση από το Taxis (Στοιχεία μητρώου νομικού ή φυσικού προσώπου) με ημερομηνία εκτύπωσης την ίδια ή της προηγούμενη της παραγγελίας σας.
  3. Επικυρωμένο έγγραφο τραπέζης που αποδεικνύει ότι ο λογαριασμός σας είναι εταιρικός και ανήκει στο ίδιο ΑΦΜ, ή εναλλακτικά εκτύπωση από το Taxis με τους βεβαιωμένους λογαριασμούς της επιχείρησης με ημερομηνία εκτύπωσης την ίδια ή την προηγούμενη της παραγγελίας σας.
  4. Ταυτότητα του νόμιμου εκπροσώπου (διπλή όψη).
  5. Υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο υπογραφής (Σε περίπτωση παραλαβής από τρίτο πρόσωπο).*

*H αποστολή δέματος γίνεται υποχρεωτικά στην έδρα της επιχείρησής και η παραλαβή του δέματος από το νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης.

Θα πρέπει να επισυνάψετε τα έγγραφα στο λογαριασμό σας εφόσον πρώτα έχει προηγηθεί η καταχώρηση της παραγγελίας, για να μπορεί άμεσα να συνδέεται η παραγγελία σας με τις επισυναπτόμενες πληροφορίες.


Σε περίπτωση που δεν έχουμε λάβει τα παραπάνω έγγραφα η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα μέσω γραπτού 
email.

Στη συνέχεια η εταιρεία μας πραγματοποιεί τους απαραίτητους ελέγχους για την ορθότητα και την διασταύρωση των στοιχείων που μας δίνονται.

Η πληρωμή τιμολογίων βάση ΠΟΛ 1150, Άρθρο 39Α θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω μεταφοράς χρημάτων από εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό. Με την ολοκλήρωση του εμβάσματος στέλνετε το καταθετήριο μέσω email για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση σας.

Από την στιγμή που υπάρχει ήδη μια παραγγελία σε εξέλιξη δεν δύναται η δυνατότητα να καταχωρήσετε και δεύτερη. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της πρώτης παραγγελίας τότε μπορείτε να καταχωρήσετε την επόμενη ακολουθώντας εκ νέου τη διαδικασία από την αρχή. Μέγιστος αριθμός τεμαχίων ανά παραγγελία: 2 τεμάχια.

Η παραλαβή του δέματος γίνεται μόνο από το νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης προσκομίζοντας την ταυτότητα του ή το διαβατήριο του για λόγους ταυτοπροσωπίας.

*Σε διαφορετική περίπτωση που ο παραλαβών αδυνατεί να παραλάβει θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής (ΚΕΠ – αστυνομικό τμήμα) και την ταυτότητά του ή το διαβατήριο του.

Σε κάθε περίπτωση το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει τα έγγραφα που θεωρεί απαραίτητα για τον έλεγχο και τη διεκπεραίωση του ελέγχου για τη διαδικασία της αποφορολόγησης και μπορεί να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας εάν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, καθώς δεν υπάρχει επανέλεγχος λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας. Οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή και παραλαβή δεν γίνεται αποδεκτή.

Εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος και παραλάβουμε το προϊόν από τον προμηθευτή μας ενημερώνεστε εκ νέου για το τελικό αποφορολογημένο πλέον ποσό κατάθεσης και προχωρούμε στη επεξεργασία και στην αποστολή του δέματος. Δεν προβαίνετε στην εξόφληση του προϊόντος της παραγγελίας σας εάν δεν ενημερωθείτε με σχετικό email με το προτιμολόγιο της παραγγελίας σας.

laptop-repair-dt-pcexperts

Διεύθυνση:

Θωμά Χατζίκου 1, 56122 Μενεμένη, Θεσσαλονίκη

DT-PC EXPERTS S.M.P.C. © 2007-2021. All Rights Reserved.

Α.Φ.Μ.: 801547632 | ΔΟY: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ | Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 158909806000

Αρέσει σε %d bloggers: